Captcha image
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga

Associació Teatral Còmics

Sou a: Inici>Entitats>Associació Teatral Còmics

Com tots coneixeu som un grup d'amics que en motiu del cenetenari de la Societat, l'any 2007, ens vàrem tornar a reunir, per poder representar obres diferents per passar-ho d'allò més bé.

Des dels nostres inicis s'han anat incorporant diverses persones i altres que per diferents motius han hagut de deixar el grup. En aquests moments estem molt contents per la nova incorporació de joves vinculats al poble.

Són moltes les obres que hem representat des d'aleshores: "La Recomanada de Monsieur Philipp", "Poema de Nadal", "Allò que tal vegada s'esdevingué", "Els Pastorets Baldiró i Badoret", "Trincant a la Muga", "Bala Perduda", "Cava, caviar i... Ostres!!!", moments per riure (revetlla Sant Joan 2014) i la darrera "Les Maletes del Sr. Miquel".

I cada vegada són més els pobles i viles que volen que anem a representar els nostres espectacles.

En la darrera obra hem anat a Arles, Bàscara, Besalú, Ceret, Figueres, Riudellots de la Selva, Vilabertran, Vila-sacra, a més de l'estrena en el nostre poble, Sant Llorenç de la Muga, a cada una d'aquestes representacions hem après i hem gaudit molt escoltant les rialles del públic.

Com volem continuar gaudint de la nostra llibertat organitzativa i econòmica i davant de la nova normativa legal on estableix que totes les associacions han de presentar les pròpies declaracions d'iva i comptes anuals, el grup de teatre es desvincula de la Societat La Frternitat per passar a ser una entitat independent més del poble, com el futbol, els caçadors, l'A.D.F.

La seva Junta directiva està formada per:

PRESIDENT: JOAN LLUIS SERRAT BORRÀS

SECRETÀRIA: EVA SABATER I PLANISI

TRESORER: ROGER-ANDREU EGEA VALLÈS

VOCAL 1: JOAN TOMAS SERRATS

VOCAL 2: RICARD SEDÓ BARBANY

VOCAL 3: NÚRIA SERRAT MÚRIO

No podem acabar sense agrair a l'Ajuntament la bona predisposició que ha tingut en vers nosaltres, a totes les juntes de La Societat i a tots aquells (que són molts) que ens han donat suport: voluntaris, el poble, i un llarg etc. Confiant que el continuaran donant perquè el GRUP DE TEATRE DE SANT LLORENÇ pugui seguir i augmentar si és possible, els èxits obtinguts, no tan sols a la comarca sinó també fora d'ella.

Moltes gràcies a tothom pel vostre suport

 

Enllaços d'interès:

https://www.facebook.com/comicsteatre/

mail de contacte: comicsteatre@gmail.com

 
 
 

Copyright 2010 Sant Llorenç de la Muga

C/ Església, 2 · 17732 Sant Llorenç de la Muga · Tel. 972569140 ·

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: municipi_mail [file] => /usr/home/ajuntaments.salines-bassegoda.org/web/plantilla.php [line] => 86 )