Captcha image
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga

Societat La Fraternitat

Sou a: Inici>Entitats>Societat La Fraternitat

Fundada l'any 1907 amb l'objectiu d'oferir assistència sanitària als seus socis, l'entitat ha sobreviscut el pas del temps gràcies als socis que n'han reinventat els seus objectius. Actualment és una entitat de caire cultural, lúdic i recreatiu que organitza un gran ventall d'activitats durant l'any per a tots els gustos i tot tipus de públic, sempre prioritzant als seus socis.

En l'actualitat la Societat disposa d'aproximadament uns 250 socis, entre adults i infantils, que amb l'adquisició del carnet de soci permeten que l'entitat pugui desenvolupar un gran ventall d'activitats, ja sigui La Castanyada, La Festa de la Societat, El Caga Tió, El Dinar del Soci Jubilat, el Fotoconcurs de Sant Llorenç de la Muga, el Concurs de Truites... com petites inversions o obres de manteniment del local social.

 

Per contactar amb la Junta de la Societat podeu fer-ho a:

                            societatlafraternitat@gmail.com  o al telèfon 688 99 19 07

  • El Cafè de la Societat.

    Obert tots els dies, menys el dia de Nadal. Punt de trobada del poble per fer-hi un cafè, un entrepà... i jugar a jocs de taula. Amb WIFI i el PLUS BAR amb millor futbol i altres esports. Contacte: Núria Penicot, 650 70 13 17
 
 

Copyright 2010 Sant Llorenç de la Muga

C/ Església, 2 · 17732 Sant Llorenç de la Muga · Tel. 972569140 · ajuntament@santllorencdelamuga.cat