Captcha image
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga

ESPAIS MEDIEVALS DE L'EMPORDÀ VISITES GUIADES 2015

Sou a: Inici>Guia del poble>Agenda>ESPAIS MEDIEVALS DE L'EMPORDÀ VISITES GUIADES 2015

Del 18 de juliol del 2015 a l' 01 de novembre del 2015

Com és sabut, l'Empordà té un important llegat medieval amb edificis, pobles i espais molt interessants. Alguns compten amb la infraestructura necessària per a ser visitats, però d'altres, per diferents motius, són difícilment accessibles.
Els consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, amb el suport de l’associació Empordà Turisme i la Comissió Turística, han editat un fullet turístic on s'inclouen un total de 35 propostes de visites guiades als espais medievals de les dues comarques i que s'ofereixen al llarg dels mesos d'estiu i fins ben entrada la tardor. 

En concret, el calendari ofereix 22 visites guiades a l'Alt Empordà i 13 al Baix Empordà amb l'objectiu que els turistes i el públic en general tinguin la possibilitat de conèixer la zona, incloent aquells entorns que sovint resten a l'anonimat. En l'organització de les visites hi han participat 34 ajuntaments i el departament de Cultura de la Generalitat.

Al fullet adjunt s'indica el dia de la visita guiada, la temàtica, l'hora, la durada i el preu, entre altres característiques.

 
 

Copyright 2010 Sant Llorenç de la Muga

C/ Església, 2 · 17732 Sant Llorenç de la Muga · Tel. 972569140 · ajuntament@santllorencdelamuga.cat