Captcha image
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga

Suport econòmic de la Diputació de Girona.

Sou a: Inici>Guia del poble>Noticies>Suport econòmic de la Diputació de Girona.

El 14 d'agost del 2017

L'Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga, compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

 

- Subvencions concedides per la Diputació de Girona aquest any 2017:

 

*EXCLOSA DE CONCURRÈNCIA.  La diputació de Girona concedeix a l'ajuntament de Sant Llorenç de la Muga, 38.070'00€ per la construcció d'una passera peatonal al pont sobre el riu Muga a la crta Gi-511.

 

* FONS DE COOPERACIÓ ECONÒMIC.      La diputació de Girona ens ha concedit 28.064€ per despeses d'inversió i l'ajuntament ho destinarà a finançar el cost del sotarrement dels contenidors.  També ens han concedit 4.952€ per a despeses culturals. 

 

*PROGRAMA " PLÀ D'ACCIÓ ".  Diputació de Girona ens ha concedit un import de 4.273'24€ per fer un canvi de bombetes, per LED'S. De la zona del poble que queda per canviar. 

 

* NOVES TECNOLOGIES.  Diputació de Girona ens ha concedit un import de 578'03€ per renovar algun dels ordinadors més antics, necessaris per la implantació de l'administració electrònica al nostre consistori.

 

*ESDEVENDIMENTS DE CARÀCTER FIRAL.   La Diputació de Girona ens ha concedit un import de 600€ per fer front a les despeses de la Fira de la Mongeta d'aquest 2017.

 

*RESTAURACIÓ DE PATRIMONI.  Diputació de Girona ens ha concedit un import de 15.400€ per restaurar la Muralla, element patrimonial del nostre poble. 

 

 

-Subvencions concedides per DIPSALUT  aquest any 2017.

 


 *DESPESES DE FUNCIONAMENT DEL CONSULTORI LOCAL. Dipsalut ha concedit a l'Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga una subvenció import 1467'44€  per fer finançar les despeses del consultori municipal. 

 

*DESPESES D'INVERSIÓ EN EQUIPAMENTS.  Dipsalut ens ha concedit un import de 655'94€ per millorar els equipaments del consultori municipal. 

Suport econòmic de la Diputació de Girona.
 
 
 

Copyright 2010 Sant Llorenç de la Muga

C/ Església, 2 · 17732 Sant Llorenç de la Muga · Tel. 972569140 ·