Captcha image
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga

Presentació de l'Alcaldessa

Sou a: Inici>L'ajuntament>Presentació de l'Alcaldessa

SANT LLORENÇ DE LA MUGA...

... Un poble de pessebre emmurallat amb quatre torres i tres portals que dónen accés al poble i a l'església, un rec que dóna aigua als horts del poble i que el voreja tot seguint les muralles.

Fora muralla es troben la Torre de Guaita, les restes del Castell, les ermites de Sant Jordi, Sant Andreu, Mare de Déu de Palau, Sant Antoni, Carbonills que juntament amb el Pont de Sant Antoni i el Pont Vell composen una ruta arquitectònica seguint la llera del Muga.

Ens trobem a la comarca de l'Alt Empordà, a 18 Km de Figueres, als peus dels Pirineus, dins la Vall del Muga que ens guarda de la Tramuntana i envoltats de boscos d'alzines, pins, castanyers, sureres i roures on hi viuen exemplars de fauna autòctona com guilles, esquirols, senglars, pit-roig, perdius, ideals per collir tota classe de bolets, espàrrecs i altres fruits del bosc.

Banyats per el riu Muga, amb les seves gorges transparents que a l'estiu criden al bany, l'aigua és present en tot el poble gràcies juntament amb el rec a les quatre fonts que trobem dins del nucli, una d'elles sulfurosa, coneguda popularment com la "pudosa" per la fortor que desprén.

Aquest entorn de somni ha fusionat la qualitat de vida de la naturalesa amb les necessitats de la societat d'avui en dia, així contem amb cinc restaurants, un hotel, un hostal, turisme rural, un camping i un centre social, LA SOCIETAT, centenària.

Les activitats al nostre poble són molt variades, tenim en equip de futbol que juga a la quarta catalana grup 31, una colla de Puntaires, Ioga, una Coral, a més de les activitats que al llarg de l'any organitza l'Ajuntament, la Junta de la Societat la Fraternitat i l'Equip de Futbol que periódicament anunciem a la nostra Web. 

Per tot això, i perquè una imatge val més que 1000 paraules, us convido a venir i disfrutar amb nosaltres del nostre entorn i la nostra hospitalitat.

 
 

Copyright 2010 Sant Llorenç de la Muga

C/ Església, 2 · 17732 Sant Llorenç de la Muga · Tel. 972569140 · ajuntament@santllorencdelamuga.cat